Modna suradnja nadolazećeg Illectricity Festivala

Illectricity Festival, jedini zagrebački festival audio-vizualnih umjetnosti koji se održava od 4. do 12. prosinca, poznat je po tome što mnogo pažnje pridaje dizajnu te do sada ostvarenim i planiranim suradnjama s modnim dizajnerima koji svoju kreativnu priču prilagode viziji festivala.

illectricity 1 post

Jedanaesto izdanje Illectricity Festivala audio-vizualnih umjetnosti odvija se od 4. do 12. prosinca na više lokacija u Zagrebu. Festival i ove godine predstavlja odličan glazbeni program i otkriva nove glazbene trendove, ali ima i veliki naglasak na edukaciji, te kroz seriju radionica promovira glazbu i vizualne umjetnosti. Od Sound Clash večeri koja otvara Illectricity festival 4. prosinca u Sirupu, preko svjetski poznate VJ akcije Bring Your Own Beamer, Videoskop Guerrile na tajnoj lokaciji, Nucomers večeri mladih DJ nada, radionice Illektroničke produkcije, sve do glavne večeri festivala 12. prosinca u zagrebačkom Boogaloo klubu kad nastupaju Emika, Dimensions Soundsystem, Koolade (live), Foil (live) i CFSN Dj-evi.

illectricity 2 post

Kroz dosadašnja izdanja festival je surađivao s mnogim urbanim modnim brendovima kao što su Igle, Dioralop, Zoe Leggings, Baggis, Booteeq i Startas, a svi su svoj brand prilagodili Illectricity Festivalu u seriji ‘limited edition’. Tako je Illectricity u misiji promoviranja mladih, ali etabiliranih dizajnerskih snaga, te se daje još jedna dimenzija onog vizualnog u konceptu festivala.

illectricity 4 post

Ove godine Illectricity surađuje s modnim dvojcem Coded Edge koji je poznat po specifičnom monokromatskom dizajnu te se njihov koncept savšeno uklapa u Illectricity festival. Ograničena serija Coded Edge Illectricity majica bit će dostupna u nagradnoj igri na Facebook stranici festivala – majice možete osvojiti od početka festivala 4. prosinca i na stranici će biti dostupna sva pravila.

illectricity 3 post

T.R.

Komentari