Modna kuća Balmain odsad dizajnira i za klince

balmain kids2

#BalmainArmy od ovog lipnja postaje još bogatija, jer kreativni direktor ove pariške modne kuće, Olivier Rousteing, svoju pret-a-porter liniju za žene i muškarce nadopunit će i kolekcijom za djecu, za koju ga je inspirirala jedna od najpoznatijih djevojčica na svijetu – North West.

balmain kids

Kolekcija za klince i klinceze predstavljena je na omiljenoj društvenoj mreži brenda, Instagramu, gdje je Olivier otkrio više detalja kolekcije, koja u Balmain trgovine i online shop stiže u šestom mjesecu ove godine. Dječja linija sastojat će se od 55 komada, a za razliku od ostalih dječjih dizajnerskih kolekcija koje su pod licencom, ova je proizvedena upravo od strane samog Rousteinga.

balmain kids3

U dizajnu dječje odjeće, kreativni direktor Balmaina po prvi se puta okušao kreirajući garderobu za malu North West, koja je u javnosti snimljena u nekoliko minijaturnih i prepoznatljivo strukiranih Balmain blejzera. Osim njih, u nadolazećoj kolekciji naći će se i kožne hlače i jakne, bundice, svečane haljine od tila i smokinzi za malu gospodu, a sve to namijenjeno uzrastu od 6 do 14 godina!

Foto: Balmain

Komentari