Magičan svijet Charlie designa

Charlie design kampanja

Hrvatski modni brend Charlie design producirao je još jednu u nizu magičnih priča u suradnji s poznatom fotografkinjom Mare Milin. Dva puta godišnje inspirativni vizuali prenose nas u imaginarni Charlijev svijet i očaravaju svojom ekspresijom, a isti je slučaj i sada, kada Charlie design predstavlja vizuale koji odišu snažnom dramatikom, a istovremeno su nabijeni avangardnom ženstvenošću koju je teško kopirati.

Skulpturalne monokromatske forme pune su skrivenih detalja poput rupa i ringova, a igra kontrasta tako tipična za Charlie dobiva jednu novu dimenziju u tamnom ton sur ton looku. Nosivi elementi inspirirani su retro futurizmom i s lakoćom se kombiniraju.

Charlie design kampanja 2

Mare Milin poigrala se posebnom tehnikom snimanja i filterima te dobila neočekivane sjene i dodatnu začudnu atmosferu cijele priče. Jedinstvenom vizualnom dojmu doprinosi make up Simone Antonović te snena frizura Studija Mila.

Jedna od najdojmljivijih suradnji na hrvatskoj modnoj sceni dobila je svoju potvrdu i izvan granica. Početkom prosinca Charlijevi vizuali u velikim formatima te video projekcijom i odabranim komadima odjeće bit će predstavljeni na izložbi u Beču u Die Kleinste Galerie im Wien, gdje se i inače  prodaje Charlie odjeća.

Charlie design kampanja 3

Charlie design kampanja 4

Charlie design kampanja 5

Charlie design kampanja 6

Charlie design kampanja 8

Charlie design kampanja 9

Charlie design kampanja 11

Foto: Mare Milin

Komentari