Modiana nudi odlične ponude za ljubitelje mode

Moda i najnoviji trendovi ovaj su mjesec u službi dobrog stila i senzacionalne ponude koja vam dolazi iz Modiane. Od 1. do 15. prosinca, Modiana i MasterCard daruju vam dodatnih 10% popusta na ukupan iznos računa, što uključuje i akcijski asortiman te asortiman na popustu.

Modiana3m

U epicentar vaše modne potrage stavite komade koji će vam vjerno služiti još puno sezona i nadahnite se kolekcijama renomiranih modnih marki GERRY WEBER, BETTY BARCLAY, TOMMY HILFIGER, GUESS, SISLEY, NAVIGARE i brojnih drugih.

Modiana4m

Multibrand prodavaonice Modiana odlikuju se vrhunskom uslugom u ugodnom okruženju i bogatom ponudom poznatih modnih marki, a Modianine pomno birane kolekcije za žene i muškarce i ove sezone nude udobnu, nosivu i visokokvalitetnu odjeću, obuću i modne dodatke, koji će zadovoljiti sve poklonike elegantne odjeće za poslovne i svečane trenutke, ali i ljubitelje casual linija koje nude trendovsku odjeću.

Modiana2m

Počastite se komadima najboljih svjetskih modnih brendova i iskoristite 10% popusta za plaćanje MasterCard karticom u svim trgovinama Modiana. Prodajna mjesta Modiane potražite na stranici www.modiana.hr.

Komentari