Poslovni modeli za jesen 2015. iz Modiane

Poznati lanac trgovine Modiana u svojoj ponudi donosi elegantne dnevne modele koji će nadopuniti odjevne kombinacije svake poslovne žene. Od pletiva i bluza do sakoa i kaputa. velika ponuda brendova u Modiani zadovoljit će sve stilske potrebe, neovisno o tome preferirate li ostaviti opušteniji ili ozbiljniji dojam u svakodnevnim situacijama.

modiana

Ni ova jesen ne može proći bez klasičnog i ključnog modela – kaputa. Onaj u boji devine dlake na vezanje svakako je postao pravi pokazatelj profinjenosti i poznavanja trendova. Ukoliko ste više ljubiteljica sive boje, osvojit će vas model s detaljima u puderastoj nijansi. Oba kaputa su napravljena od vune i viskoze te su tanji i kao takvi idealni za početak hladne sezone.

Osim njih u Modiani možete pronaći i bluze za svaki dan, a ukoliko želite nešto zabavniji poslovni styling, svakako posegnite za onima s printom. Kada se radi o modelima hlača, nadolazeća jesen je u znaku nogavica u trapez pa tako možete lako ostvariti look nadahnut sedamdesetim godinama. Ukoliko nakon posla ostajete na druženju ili planirate izlazak, haljina s printom uvijek je dobar izbor. U galeriji donosimo nove modele koje možete pronaći u trgovinama Modiana.

 

Komentari