Moderan nakit austrijskog brenda Zoeca

Minimalistički nakit u trendu je već neko vrijeme, a kako pruža mnogo mogućnosti za kombiniranje, sigurni smo da će se nositi i dalje. Upravo takav je i nakit austrijskog brenda Zoeca – jednostavan, decentan i moderan, obogaćen pokojim kamenčićem i cjenovno pristupačan.

001

Ovaj nakit inspiriran je putovanjima, umjetnosti i različitim kulturama. Arhitektonski elementi pretvoreni u delikatan nakit izvrsno se međusobno kombiniraju i nadopunjuju, zbog čega nekoliko komada možete nositi zajedno bez straha da ćete pretjerati.

002

Poludrago kamenje karakterističnih jarkih boja tijekom cijele godine unosit će ljetnu atmosferu u vašu svakodnevicu, a čiste linije koje se protežu kroz cijelu kolekciju čine ovaj nakit nosiv u svim prilikama. Kamenje dolazi iz prirode, pa je tako svaki komad jedinstven i prošaran nešto drugačijim šarama.

003

Bez obzira volite li više prstenje, narukvice, lančiće ili naušnice, u ponudi Zoeca nakita zasigurno ćete naći nešto za sebe. Hrvatskom tržištu dostupan je putem web shopa, a nađete li se u Beču ili Grazu, svoj primjerak moći ćete pronaći i u nekoliko dućana čije adrese možete pronaći na službenoj stranici.

004

Foto: Zoeca Jewelry

Komentari