Ne želite se udati u vjenčanici?

Svi se sjećamo koje je oduševljenje izazvala Olivia Palermo kada je za svoj važan dan, vjenčanje s Johannesom Hueblom, odabrala komplet s potpisom brenda Carolina Herrera – kašmir vestu i raskošnu suknju, te cijeli look upotpunila Manolo Blahnik cipelama u plavoj boji. Dok su svi očekivali dizajnersku toaletu, poznata pripadnica visokog njujorškog društva pojavila se u jednostavnoj kombinaciji čiju fotografiju mnoge mladenke danas uzimaju za primjer onoga što žele nositi na dan svog vjenčanja.

olivia palermo vjenčanica

Olivia Palermo i Johannes Huebl

Uz današnju ponudu dizajnerskih imena i poznatih high street brendova lako možete osmisliti nježnu i romantičnu kombinaciju koja može izgledati elegantnije i svečanije od duge haljine. Neke od najpoznatijih modnih ikona vjenčale su se upravo u neočekivanim modelima – sjetite se samo Biance Jagger. Zanimljivi modeli u bijeloj ili puderastoj nijansi mogu izgledati efektnije i zabavnije od klasičnih. Zašto primjerice ne biste nosili bijelo odijelo ili kombinezon?

Isto tako možete kombinirati midi voluminoznu suknju i raskošnu bluzu. Ako ste ljubiteljica sedamdesetih godina odjenite hlače širokih nogavica, a kreacije sašivene od tila uvijek su dobar izbor. Danas vam ne donosimo samo odjevne komade već i nakit te modne dodatke koji će odlično podići što god odjenule – nije nužno da posežete za skupim nakitom, efektan ćete pronaći i u dućanima poput H&M-a ili Zare. Ako se radi o ljetnom vjenčanu možete staviti i šešir – odaberite sve ono što u prvi plan stavlja vas i vašu osobnost. Donosimo preko 30 svečanih ideja u galeriji – uživajte i inspirirajte se!

 Foto: oliviapalermo.com, net-a-porter.com, nastygal.com, revolveclothing.com, topshop, ilovetba.com, urbanoutiftters.com, asos.com

Komentari