Model torbe koji morate imati ove sezone

Osim ogromnih torbi u koje možete pohraniti sve potrepštine, ‘buckle’ modeli hit su ove sezone. Praktične, oku primamljive i trendi, dolaze u različitim bojama. Idealne su za sve koji žele torbu savršenih proporcija, malenu, a istovremenu dovoljno veliku da u nju možete staviti ključeve, ruž ili ostale sitnice bez kojih ne izlazite iz kuće.

mangopost

Nošena od strane svih svjetskih modnih blogerica kao i celebova, svoje mjesto je našla i u ponudi mnogih high street brendova. Možete je nositi na poslovne kombinacije kao i za noćne izlaske te opuštene šetnje, samo je prebacite preko ramena. Torbe dolaze u različitim oblicima i vašim omiljenim bojama sezone što ih čini modnim dodatkom idealnim za sve kombinacije.

Ove torbe su „hot“ detalj za ulazak u opušteno ljeto. Sofisticirana jednostavnost glavni je motiv koji se provlači kroz cijelu ljetnu kolekciju i modni je trend sezone. Svijetle pastelne boje, odlično izgledaju na dnevnim, kao i na elegantnim, svečanijim krojevima, dok nešto tamnije odlično upotpunjuju večernji ‘look’. Univerzalni dizajn modnih dodataka u skladu je s različitim vrstama materijala od koje su torbe napravljene. Izaberite za sebe neku iz naše galerije!

Foto: Mango

Komentari