Model cipela za žene sa stavom

Celine

Celine

Cipele-natikače polako postaju zanimljive i među Hrvaticama, ovaj svjetski proljetni trend već je neko vrijeme hit među modnim insajdericama, a ako je sudeći po proljetnim kolekcijama Zare, Massimo Duttija i ostalih, nadolazeće sezone mogao bi postati i hit među fashionisticama ovdje. Više će odgovarati ženama minimalističkog stila i onima koje ne preferiraju uobičajene dnevne komade. Poanta ovih modela jest da imaju pomaknut dizajnerski moment, tako da izgledaju kao da ste ih doslovne navukli na stopala.

Iako možda smiješno na prvu, street style fotografije pokazuju kako ovi modeli mogu biti itekako chic. Oni su nastavak na poznate Gucci natikače s krznenom podstavom koji je i dalje vladaju Instagramom. Kuća Céline ima i svoju verziju, a fascinantno je kojom brzinom su high street brendovi prisvojili ovu ideju, jer naime ne radi se o tipu cipela za mase. Ukoliko volite ‘fashion forward’ modele te unijeti nešto drugačije u svoje kombinacije, pogledajte ove modele u galeriji:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori