Tatjana Jurić u novoj kampanji brenda eNVy room

eNVy room vas novom kampanjom vodi na tajnovitu zabavu pod maskama. U predivnom ambijentu palače Gvozdanović ispred objektiva Šime Eškinje u ulozi glavnog lica stala je lijepa TV voditeljica Tatjana Jurić.

eNVy-room

Kolekcija koju kampanja predstavlja zaogrnuta je velom retro štiha, prizivajući asocijacije na glamurozne i sofisticirane 40-e i 50-e godine prošlog stoljeća. Iako inspiracija kolekcije zadire u prošlost ona je ipak nova i moderna što posebno naglašava upadljiva neonska boja, kao i tehnološki napredni materijal poput laserski rezane kožne čipke. Kolekcija odiše ženstvenim odjevnim komadima od pencil suknji do onih punog kruga, kombinezona, koktel i večernjih haljina u nekoliko dužina. Kolekcijom dominiraju crna i bijela boja s infuzijom neonske žute, te zanimljivim cvijetnim uzorkom.

envy room

“S Tatjanom surađujemo jako dugo, pa je tako ova suradnja zapravo sasvim očekivana. Ona uvijek prekrasno nosi eNVy room i zadovoljstvo nam je što je zaštitno lice naše nove kampanje”, rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma o angažmanu Tatjane Jurić u kampanji za proljeće/ljeto 2015. godine.

envy room

O suradnji s eNVy roomom Tatjana Jurić je izjavila: “Kroz sad već godine i godine suradnje s Vjekom i Nikicom iz suradnje se rodilo prijateljstvo. Lijepo je odrastati i stasati s nekim u poslu, a kako su oni rasli u svom, tako su i meni pomagali rasti modno u mom poslu. Oni koji me znaju, znaju da sam modom posve neopterećena, no zato mi je bitno uz sebe imati nekog tko zna što bih i onda kada i sama nisam sigurna. Dečki iz eNVy rooma to sigurno znaju.”

envy room

Šime Eškinja koji se našao iza objektiva suradnju je komentirao riječima: “Svaki put je izazov dovesti sljedeću eNVy room kampanju na novi nivo. Oslanjajući se na ženstvenost modela u njihovom izričaju izazov je bio ujediniti tajnu zabavu pod maskama s nježnim modelima kolekcije, te spojiti prošlost kroz prizmu prostora i sadašnjost kroz moderan dizajn kolekcije.”

Šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić, te salon Ruža.

envy3

envy room

envy room

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori