6 jednostavnih kombinacija iz Pariza koje možete ostvariti

Tjedan mode u Parizu znači niz hrabrih i upečatljivih odjevnih kombinacija, najatraktivnijih modnih dodataka i trendova koje nose poznate dame iz visokog društva i modne insajderice. No, posljednjih nekoliko godina svjedočimo povratku i jedne opuštenije te nenametljive mode. Naposljetku, žene koje najviše osvajaju druge žene su one koje posežu za klasikom, ‘nonšalantnošću’ i nosivim komadima. Osobni pečat zatim stavljaju modnim dodacima i načinom na koji nose ono što vole.

Caroline de Maigret

Caroline de Maigret

U prestižnom Parizu jednako je zanimljivo vidjeti ekstravagantne i jednostavne modne kombinacije. Dolaskom jesenske sezone i u potrazi za inspiracijom, vjerujemo kako ste među promatračima istih te u potrazi za novim idejama koje uključuju upravo nosive modele. Načini kako ih iskombinirati nisu uvijek laki, ali zato Tjedni mode mogu dobro poslužiti za isto.

Sivo odijelo dobiti će novi dojam ukoliko zasučete rukave sakoa, traperice u svijetloj nijasni metalik cipelama ili onima u crvenoj boji, dok klasičnu dolčevitu možete kombinirati na bezbroj načina i svaki put dobiti novu modnu priču. Odabrali smo 6 dnevnih stylinga s ulica Pariza koje možete i sami lako ostvariti ovih dana.

pariz street style jesen (7)

pariz street style jesen (6)

pariz street style jesen (5)

pariz street style jesen (4)

pariz street style jesen (2)

Foto: Imaxtree

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori