Brojni poznati na posljednjoj večeri Fashion.hr Cruise Collectiona

Posljednje večeri Fashion.hr Cruise Collectiona u prekrasnom ambijentu Trga kralja Tomislava svoje su cruise kolekcije predstavili Ivica Skoko, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović i ELFSI. Što će se nositi u sezoni odmora i ljeta provjerili su: Anica Kovač, Bojana Gregorić, Doris Pinčić, Andrea Andrassy, Petra Kurtela, Iva Mihalić, Nives Celzius, Alka Vuica, Snježana Mehun, Lea Mijatović, Ana Maria Ricov, Ogi Antunac, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.

Alka-Vuica34

Alka Vuica

Večer je otvorila revija Ivice Skoke čija je kolekcija inspirirana pin-up djevojkama i retro stilom. Osnovni motiv su svakako suknje pri čijoj izradi je Skoko kombinirao umjetne kože raznih debljina, ali i hlače i kombinezoni čija je glavna karakteristika elegancija i ženstvenost. Ovu cruise kolekciju obilježile su točkice svih veličina i boja i neizostavne prugice koje su modni hit svakog ljeta. Materijali su prozračni, lagani, profinjeni a Skokina cruise kolekcija namijenjena je ženama koje vole biti dotjerane i elegantne i u dnevnoj varijanti.

Doris-Pinčić

Doris Pinčić

Martina Felja reviju je otvorila kaftanima, a pokazala je i dnevni look te koktel i svečane haljine. Kako sama dizajnerica kaže, u kolekciji se može naći sve što ženi treba za godišnji odmor. Prevladavaju bijela, crna, tamno plava te haljine s cvjetnim printom, koje su nezaobilazne i ove sezone. Kolekcija je izrađena od svilenog muslina s izvezenim uzorkom perja, pamučnog popelina te jeansa.

Anica-Kovač

Anica Kovač

BiteMyStyle by Zoran Aragović u svojim cruise kolekcijama često kombinira element prugica s ostalim printevima, poput animalnih ili floralnih motiva, no ove je sezone odlučio u prvi plan staviti isključivo prugice koje nas najčešće i asociraju na ljeto i more. Aragović u svojoj ljetnoj modnoj priči ne koristi klasične mornarske prugice već je, kao ljubitelj kolorita, publici predstavio cruise kolekciju koja obiluje prugicama različitih širina i kombinacija boja, poput crvene, zelene, narančaste ili žute.

Ana-Maria-Ricov

Ana Maria Ricov

Večer je zatvorila revija modnog dvojca ELFS koji su pripremili pravu vruću ljetnu kolekciju za žene i muškarce. Prepoznatljivi po svojoj razigranosti i ovoga puta su pokazali pravi vatromet boja, uzoraka, motiva, printeva. Badići, topići, haljinice i majice u tropskim bojama i tropskim motivima obilježit će ovu party sezonu.

Andrea-Andrassy

Andrea Andrassy

Kolekcija je prepuna cvjetnih, voćnih, pa čak i sladoled motiva u printu koji je karakterističan za svaku ELFS kolekciju, a materijali su lagani, prozračni i lepršavi. Ljeto ne može proći bez trendovskih badića, a ove ih sezone ELFSI kombiniraju s laganim pareom u istom printu.

Mirjana-Mikulec

Mirjana Mikulec

Miran-Kurspahić

Miran Kurspahić

Mirna-Medaković

Mirna Medaković

Ines-Preindl

Ines Preindl

Domagoj-Štimac

Domagoj Štimac

Bojana-Gregorić

Bojana Gregorić

Petra-Kurtela

Petra Kurtela

Marija-Škaričić

Marija Škaričić

Viktor-Drago

Viktor Drago

Ivana-Delač-Đolo

Ivana Delač Đolo

Lorena-Nosić

Lorena Nosić

Damir-Begović

Damir Begović

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori