Mekane šlapice iz kojih se nećete skidati

Oysho papuče

Zimu ne možemo zamisliti bez svih toplih i mekanih komada koje u slojevima navlačimo, a ključne za cjelodnevni boravak u kući su udobne papuče koje ne želimo nikad skinuti. Dodatan plus je simpatičan dizajn koji će vas razveseliti svaki put kad ih pogledate.

Oysho papuče

Što se tiče upravo takvih komada, Oysho je ove hladne sezone nadmašio sam sebe. Teddy bear pidžame, dekice, ogrtači, papuče, dolaze u najsimpatičnijim, najmekšim i najčupavijim oblicima koji itekako dobro griju.

Oysho papuče

Inspirirani Jetijem, jednorozima, ljenjivcima… vjerno su dočarali atmosferu onih dana kada nam se baš ništa ne da i samo želimo gledati filmove zavaljeni u kauč. I što je najbolje od svega, sada su na rasprodaji – provjerite u online shopu što još možete zgrabiti.

Oysho papuče

Oysho papuče

Oysho papuče

Oysho papuče

Oysho papuče

Foto: Oysho

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori