‘Must-have’ za ljeto 2015.

Kada je kuća Chloé za proljeće/ljeto 2015. predstavila divne visoke rimljanke u pastelnim bojama bilo je jasno koji će biti glavni model za nadolazeću toplu sezonu. Ipak, nismo ih očekivali tako brzo vidjeti u našim dućanima. Brend Zara u svoje je prodavaonice diljem Hrvatske predstavio svoju novu kolekciju i kao jedan od najzanimljivijih modela nametnuo se upravo ovaj.

zara rimljanke

Visoke rimljanke koje sežu skroz do koljena postati će sigurno omiljene i među Hrvaticama. Naime, odlično će pristajati iz sve ljetne haljine, a dovoljno su upečatljive same za sebe zbog čega pozivaju na brojne stilističke igre. U Zari ih možete pronaći po cijeni od 799 kn, a uskoro će se vjerojatno naći i u ponudi drugih high street brendova. Što se nas tiče, neka ih bude što više!

zara rimljanke

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori