Elegantan nakit za svaku vašu odjevnu kombinaciju

Već smo u par navrata konstatirali kako je jesen vrijeme novog početka, kada ćemo s podjednakim žarom obnavljati garderobu i sve druge aspekte života. Tada i tražimo neke nove uzbudljive komade s kojima ćemo transformirati svoj look, oblikujemo i nadograđujemo stil kojim ćemo se najbolje izraziti u hladnijim danima, želimo se svojim odabirom istaknuti i istovremeno zadržati esenciju svega onoga što jesmo.

Kakav nakit nosimo ove jeseni?

Unutar jedne garderobe, modni dodaci su detalj s kojim se možemo istaknuti na svakodnevnoj razini. A nakit svakako spada u tu kategoriju najpoželjnijih detalja – nakit koji je vječan, no istovremeno i sam prolazi neke trendovske mijene.

Odmaknuvši se od nekoliko sezona minimalizma koji je nalagao gotovo nevidljive ogrlice, prstenje i naušnice, sada su opet u fokusu statement komadi koji će na ženskoj figuri zabljesnuti i ponijeti poruku ženstvenosti. Pogotovo kada je riječ o svečanim prilikama, kojih je u jesenskoj sezoni uvijek puno, bilo da je riječ o svečanim eventima ili vjenčanjima, za koja je rezerviran gotovo svaki vikend. Elegantan nakit koji ipak nosi težinu, u tim trenucima može ponijeti cijelu kombinaciju. Jedna haljina otvorenih leđa ili spuštenih ramena može biti posve jednostavan odabir, ali se uz pravi nakit pretvara u look za crveni tepih.

No glamurozni komadi nakita koji naglašavaju ženstvenost, poput ogrlica, visećih naušnica ili upečatljivih narukvica nisu rezervirani samo za svečane trenutke. I poslovne se kombinacije mogu upotpuniti sa statement nakitom koji će običnu vestu ili dolčevitu u jesenskim danima pretvoriti u najpoželjniji komad, koji će elegantno provirivati ispod svilene košulje ili zaokruživati kosu zavezanu u stylish nisku punđu.

Nova Zaks kolekcija vječnih komada nakita

Da novom sezonom i u svijet modnih dodataka stižu drugačiji trendovi najbolje se vidi u odnedavno dostupnoj kolekciji srebrnog nakita zlatarnica Zaks. Najnovija glamurozna linija donosi ovalno, kaskadno, spiralno i četvrtasto kreirane komade nakita koji će unijeti senzualnost u baš svaki stil. Grandiozno prstenje, upečatljive narukvice, razigrane viseće naušnice i dugačke ogrlice s višeslojnim privjescima nosivi su u svako doba dana, ako vi tako odlučite.

Svakom novom kolekcijom, Zaks unosi drugačiji pogled na ljepotu žene koja se promatra kroz jedinstveni komad nakita. Nova kolekcija s punim pravom pokazuje da prati trend odmicanja od minimalizma, donoseći nakit u njegovoj punoj formi i kreirajući klasike u obliku upečatljivog prstenja, visećih naušnica, nove izvedbe hoop naušnica u četvrtastom obliku, dugih ogrlica koje privjesak nose u prvom planu i narukvica sastavljenih od karika.

Nadolazeće jesenske dane upotpunite upravo ovakvim nakitom koji briše granice između holivudskog glamura i poslovne elegancije, a kolekciju koju donosimo u nastavku možete trenutno pronaći sniženu 25% posto u svim Zaks poslovnicama. Odaberite svoj vječan komad za raskošniju modnu jesen!

Srebrni prsten, 1050 kn, sniženo, 787,50 kn

Srebrni prsten, 1050 kn, sniženo, 787,50 kn

Srebrni prsten, 1380 kn, sniženo, 1035 kn

Srebrni prsten, 980 kn, sniženo, 735 kn

Srebrni prsten, 980 kn, sniženo, 735 kn

Srebrni prsten, 980 kn, sniženo, 735 kn

Srebrne naušnice, 2000 kn, sniženo, 1500 kn

Srebrne naušnice, 2000 kn, sniženo, 1500 kn

Srebrne naušnice, 1380 kn, sniženo, 1035 kn

Srebrne naušnice, 1180 kn, sniženo, 885 kn

Srebrne naušnice, 860 kn, sniženo, 645 kn

Srebrne naušnice u rose gold pozlati, 860 kn, sniženo, 645 kn

Srebrne naušnice, 820 kn, sniženo, 615 kn

Srebrni privjesak, 1220 kn, sniženo 915 kn

Srebrna ogrlica, 1260 kn, sniženo, 945 kn

Srebrna ogrlica, 1260 kn, sniženo, 945 kn

Srebrna ogrlica, 920 kn, sniženo, 690 kn

Srebrna ogrlica, 1920 kn, sniženo, 1440 kn

Srebrna narukvica, 2220 kn, sniženo, 1665 kn

Srebrna narukvica, 1380 kn, sniženo, 1035 kn

Srebrna narukvica, 760 kn, sniženo, 570 kn

Srebrna narukvica, 760 kn, sniženo, 570 kn

Foto: Zaks

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori