Prvi proljetni modeli cipela u bojama

Ako ste ovih dana šetali dućanima, sezonska sniženja sigurno niste izbjegli, a kako se sezona zimskih sniženja polako bliži svom kraju, zasićenje starom zimskom robom sve više raste. Istovremeno se okrećemo novoj sezoni i potajno već nadamo proljetnim danima kada će odjevne kombinacije napokon biti lakše, lepršavije, nježnije i u znaku najljepših boja toplije sezone. Modni brendovi već su počeli pomalo lansirati svoje novitete, zasad još uvijek za prijelaznu sezonu i prve mjesece 2019., no svejedno se tu nađe dovoljno novih stvari da uzbuđenje zbog nadolazećeg proljeća sve više raste.

Primijetili smo kako su u high street trgovine i web shopove ovih dana pristigli prvi modeli proljetnih cipela u bojama, a boje su definitivno nešto što će nam kroz par tjedana i mjeseci biti nužno da osvježimo svoju garderobu nakon zimske monotonije i sivila koje najčešće oboji žensku garderobu u hladnijim danima.

Modeli cipela u bojama kreću se od balerinki i mokasinki pa sve do salonki na visoku petu, a stilova je dovoljno da se u njima nađe svaka trendseterica. Ono što još preostaje izabrati je sama boja; crvena, žuta, tonovi plave i ljubičaste, ali i oni elegantni zemljani, trenutno su dostupni na izbor.

Mango

Mango

Uterque

Uterque

Uterque

Bershka

Uterque

Mango

Bershka

Bershka

Bershka

Uterque

Uterque

Bershka

Mango

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori