Tenisice koje poznate Hrvatice najviše nose ove sezone

Ella Dvornik u Walkmaxxu

Ella Dvornik u Walkmaxxu

Walkmaxx je brend koji je ovog proljeća sve popularniji među modnim insajderima. Potvrđuje to sve veći broj poznatih osoba koje su u svoje modne kombinacije – svakodnevne i one za svečanije prilike – uvrstile Walkmaxx platnene tenisice.

Ovaj, najnoviji model Walkmaxx obuće već nosi jedna od vodećih domaćih blogerica i influencerica, Ella Dvornik, a Walkmaxx platnene tenisice neizostavan su odjevni komad i voditeljice Ane Miščević te operne pjevačice Sandre Bagarić. Jedan model obuće tako se pokazao idealnim za razne stilove i modne kombinacije, budući da ga svaka od spomenutih Walkmaxx ambasadorica nosi na sebi svojstven način i u skladu sa svojom osobnošću. Ella svoje Walkmaxxice nosi uz odvažne kombinacije, Sandra je pobornica klasike, dok Ana preferira mladenački, vedri stil odijevanja.

Ana Miščević u Walkmaxx tenisicama

Ana Miščević u Walkmaxx tenisicama

Sandra Bagarić u Walkmaxx tenisicama

Sandra Bagarić u Walkmaxx tenisicama

Riječ je o brendu koji, uz moderan dizajn, veliku pozornost posvećuje udobnosti i kvaliteti izrade, pa je logičan korak bila i Walkmaxx suradnja s dizajnerskim dvojcem ELFS. Nakon uspješne prošlogodišnje Walkmaxx kampanje za koju su ELFS-i dizajnirali majice, uslijedila je još jedna suradnja – ovaj put povodom predstavljanja nove, proljetne ELFS kolekcije održane u Botaničkom vrtu.

Walkmaxx na ELFS reviji

Walkmaxx na ELFS reviji

Walkmaxx je tom prilikom, kroz zanimljiv koncept „Walkmaxx traži modnu princezu“, predstavio cijelu kolekciju platnenih tenisica, a svi posjetitelji ELFS modne revije mogli su sjesti u kraljevsku stolicu, isprobati ponuđenu tenisicu, iz prve ruke saznati kakav je osjećaj postati Walkmaxx modna princeza i napraviti prve korake u Walkmaxx obući. Naravno, ukoliko je „tenisica odgovarala“, modne princeze, ali i prinčevi, svoj su par dobili i ponijeli sa sobom.

Fitness trenerica Monika Imerović

Fitness trenerica Monika Imerović

Poduzetnica Snježana Mehun u Walkmaxx tenisicama

Poduzetnica Snježana Mehun u Walkmaxx tenisicama

Tako su modne princeze na jedan dan postale i fitness trenerica Monika Imerović i poduzetnica Snježana Mehun, ali i brojni drugi gosti ELFS modne revije. Walkmaxx platnene tenisice dostupne su u bijeloj, zlatnoj, žutoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i sivoj boji.

Sve o novom hit modelu obuće saznajte na www.walkmaxx.hr, Facebook stranici WalkmaxxHrvatska i Instagram profilu Walkmaxx.hr i postanite i vi modna princeza nove generacije!

 

Foto: PR

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori