Povratak u modnu prošlost uz nove komade ovog high street brenda

& Other Stories modni je brend unutar H&M-ove grupacije koji u posljednjih nekoliko godina plijeni sve više pozornosti. Pa iako nam nije direktno dostupan, jer još uvijek nema svoje trgovine u Hrvatskoj, volimo zaviriti u njegov web shop, pronaći modnu inspiraciju i na putovanjima čak i uloviti neke & Other Stories komade, u njegovim trgovinama od kojih nam je trenutno najbliža ona u Beču.

Novi proljetni komadi poznatog brenda

Poznati high street brend, koji spaja kvalitetu svojih proizvoda s nešto višim cijenama od prosjeka, privukao je zaljubljenice u modu i trendove i ove sezone, predstavljajući svoju ponudu za proljetne dane. Upravo je stigla još jedna & Other Stories proljetna kolekcija, koja nas je u potpunosti šarmirala svojim retro duhom i reinkarnirala odjevne komade i trendove koje su u prošlosti nosile naše mame i bake. Ti isti komadi koji su njima bili omiljeni, danas ipak djeluju suvremenije i prilagođeniji modernom dobu, no tu su obožavane midi haljine na točkice, blejzeri od tvida, biciklističke hlačice, old school cvjetne košulje, oversized baloneri i još mnogo cool komada vrijednih pažnje. U nastavku pogledajte lookbook, a kolekciju pronađite na linku.

IM_19_09_027 001

IM_19_09_028 001

IM_19_09_026 001

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori