Najljepše ogrlice za ovo ljeto su ujedno i najveći trend sezone

U hladnijoj sezoni na, prijelazu s 2018. na 2019. godinu, kulminaciju je doživio modni trend ogrlica sa slovima, koje se još uvijek intenzivno nose, no sada je naša pozornost sve više usmjerena na drugi trend koji također plijeni mnogo pažnje trendseterica. Riječ je o ogrlicama sa školjkama, koje jednostavno viču ‘ljeto’, a upravo u ljetnoj sezoni prošle smo ih godine prvi put zapazili, kada smo vam pisali o njima, kao i o činjenici da su tada krasile vrat gotovo svake Instagram blogerice. Ako vam izgledaju jako poznato, nije ni čudno, jer ovakve smo ogrlice nosile još kao djevojčice, da bi se sada, u skladu s cikličkom naravni mode, ponovno vratile u fokus i postale trend za sebe.

Revi Studios

Ogrlice sa školjkama

Ove ogrlice već su toliko rasprostranjene na tržištu, da ćete ih pronaći doslovno svugdje. Imaju ih dizajnerski modni brendovi (posebno efektne modele imaju Isabel Marant i brend o kojem smo vam nedavno pisali – Wald Berlin), prodaju se i na high street sceni (u Topshopu, Primarku, Mangu…), a još povoljnije proći ćete ako ih potražite na eBayju, iako u tom slučaju možda ne možete očekivati da će vam dugo potrajati u jednom komadu ili nepromijenjene boje. No, ipak, riječ je o trendu koji je tu, a uskoro će i proći, pa je sada krajnji trenutak da nabavite jednu jeftiniju (ili skuplju) ogrlicu sa školjkama i u potpunosti ju ‘izguštate’ ovog ljeta. Tu su modeli poput chokera koji grle vrat, zatim oni komotniji na duljem lancu, a posebno efektno izgleda kada se nekoliko ogrlica sa školjkama spoji u jedan niz. U nastavku smo izdvojili neke aktualne hit modele.

Tohum

Isabel Marant

Wald Berlin

Wald Berlin

Tohum

Wald Berlin

Isabel Marant

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Topshop

Topshop

Topshop

NA-KD

NA-KD

Topshop

Express

NA-KD

Mango

Mango

Primark

Primark

Primark

Reserved

Foto: Net-a-Porter, Mango, Express, NA-KD, Topshop

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori