Najbolji zimski basic komadi koji nam trebaju za svaki dan

Za vrijeme sezone sniženja i sveopće shopping groznice koja kreće u trgovinama, često izgubimo smjer po pitanju komada koje želimo i trebamo kupiti kako bi upotpunili postojeću kolekciju. Stihijsko kupovanje naposljetku nam donese lijepe, ali potpuno nefunkcionalne komade koje ćemo odjenuti eventualno tri puta godišnje, a u ormaru ostaje “rupa” i pitanje što nositi svih ostalih dana.

Basic komadi za zimske kombinacije

Zato odlazak u trgovinu zahtijeva malo planiranja i razmišljanja o kapsulnoj garderobi ili “uniformi” koja bi se mogla stilski uklopiti u naš stil, a sastojala bi se od nekoliko ključnih komada. Veliku ulogu u takvom planiranju svakodnevnih ouftita čine basic komadi, ponekad dosadni i posljednji na pameti, ali važni za sastavljanje looka. Kvalitetna košulja, dobar T-shirt i pletivo u zimskim će danima puno značiti za kompletiranje cijele priče.

Basic komadi su vezivno tkivo svake dobre kombinacije, zato smo u nastavku izdvojili nekoliko komada koje bi bilo dobro dodati u svoju garderobu.

Košulja

Massimo Dutti

Reserved

Pinko

Mango

H&M

Dolčevita

H&M

Pinko

Reserved

Pinko

Mango

Pulover

Mango

H&M

Massimo Dutti

Reserved

Massimo Dutti

T-shirt

Reserved

H&M

Mango

Massimo Dutti

Reserved

Foto: Massimo Dutti, Mango, Reserved, Pinko, H&M

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori