Najbolja high street kolekcija kupaćih kostima za ljeto ispred nas

Ljeto se možda čini daleko, no proljetni dani donose nekoliko odličnih prilika za kratka putovanja u toplije krajeve zbog kojih bi nam kupaći kostim mogao zatrebati i prije no što smo očekivali. Srećom, prvi modeli kupaćih kostima stigli su još s prvim danima u godini i najavili nove trendove i najpoželjnije modele koji će vladati svjetskim plažama. Nakon prvih modela, početak proljetne sezone donio je i prve kolekcije kupaćih kostima za tople dane ispred nas u kojim su se još jednom spojili jednostavnost klasičnih krojeva i najpopularnije trendove sezone.

Među najboljim i najpristupačnijim kolekcijama kupaćih kostima koje u stigle s prvim proljetnim danima istaknula se ona s potpisom španjolskog high street brenda Mango.

NAJBOLJI HIGH STREET KUPAĆI KOSTIMI

Istovremeno jednostavni, elegantni i efektni, kupaći kostimi s Mango potpisom ove sezone izgledaju bolje no ikad. Od klasičnih jednodijelnih kupaćih kostima s trendi pomakom u samom kroju do bikini modela sa šarmantnim detaljima poput volana, Mango kolekcija kupaćih kostima istaknut će savršeni model za svaku proljetnu i ljetnu garderobu. Uz moderni pomak u klasičnim krojevima, prva Mango kolekcija kupaćih kostima za sezonu proljeće/ljeto 2019. donosi naglasak na trend neutralnih i zemljanih tonova, dok joj dozu zaigranosti daju trendi uzorci poput točkastog uzorka i morskih motiva.

Od jednodijelnih modela s otvorenim leđima do bikini modela ukrašenih uzorcima i šarmantnim detaljima poput volana, u nastavku donosimo Mango kupaće kostime koje ćete poželjeti odmah i nositi cijelo ljeto. Kolekciju prati i divan editorial snimljen u idiličnom gradiću koji možete otkriti u nastavku, a sve modele popularnog španjolskog high street brenda možete pronaći u web trgovini mango.com.

Foto: Mango

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori