Boja kojoj se vraćamo svakog proljeća i ljeta

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)

Početak nove sezona je sasvim očekivano donio povratak jarkih, vibrantnih boja i nježnih pastelnih tonova. Uz raskošnu paletu upečatljivih boja i uzoraka, ovog proljeća i ljeta na scenu se vraćaju i samozatajne i decente neutralne nijanse zemljanih boja. Uz kolekciji poznatih modnih kuća koje ni ovog proljeća i ljeta nisu mogle odoljeti jednostavnosti i opuštenoj eleganciji tonova bež, zelene i smeđe boje, zemljane nijansi iz godine u godine ističu u sve brojnije i sve popularnije eco-friendly kolekcije.

Najpopularnija neutralna nijansa za proljeće i ljeto smjestila se između bež, smeđe i maslinasto zelene boje i u garderobu za novu sezonu unijela neutralnost zemljanih boja i savršeni kontrast romantičnim cvjetnim uzorcima, jarkim bojama i svima omiljenim pastelnim tonovima.

PROLJEĆE I LJETO NE BI BILI ISTI BEZ KHAKI BOJE

U šarenom i raznolikom spektru boja, khaki boja jedna je od onih o kojoj svatko od nas ima jasno mišljenje koje na nalazi u jednoj od dvije krajnosti. Ipak, ove sezone različite nijanse khaki boje, od nježnijih tonova s primjesama bež boje i zemljane s primjesama smeđe do najpopularnije khaki zelene nijasne, unutar novih silueta i spojene s neočekivanim detaljima i krojevima osvojit će mnoge proljetne i ljetne garderobe.

Osim za khaki boju klasičnih modela poput parke, kargo hlača i jednostavnih T-shirt majica, ove sezone khaki boja obojila je i haljine ženstvenih silueta, svilene komade inspirirane pidžamama, elegantne hlače cigarette kroja i paper bag modele koji remenom ili vrpcom ističu struk. Povratak khaki boje označio je i povratak maskirnog uzorka koji ženstvenim proljetnim siluetama i komadima donosi muževan kontrast. Osim klasičnog maskirnog uzorka koji stvaraju sve nijanse khaki boje, cvjetni uzorci također su iskoristili khaki boju kao neutralnu nijansu koja se odlično slaže s omiljenom crnom i bijelom bojom, gotovo svakom jarkom i pastelnom nijansom, ali i svim ostalim zemljanim tonovima. Jednako privlačne modele khaki tonovi stvaraju i u kombinaciji s različitim materijalima poput sjajnog satena, delikatne svile i prozračnog lana.

Proljeće i ljeto ne bi bili isti bez khaki boje, a najbolje modele koje ove sezone možete dodati svojoj garderobi donosimo u nastavku.

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti (Magali Concept Store)

No. 21

No. 21 (Magali Concept Store)

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Valentino

Valentino

Vanessa Seward

Vanessa Seward

Nike + Ricardo Tisci

Nike + Ricardo Tisci

Nili Lotan

Nili Lotan

Piere Balmain

Piere Balmain

Cefinn

Cefinn

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Foto: Instagram, H&M, Magali Concept Store, Mango, Net-a-porter, Topshop, Zara, & Other Stories

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori