Zaljubit ćete se u divnu novu H&M kolekciju za ljeto


Iako se čini da je pomalo teško razmišljati o ljetu sada kada vani vladaju gotovo jesenske vremenske prilike, nema sumnje da ćemo se vrlo brzo naći u najtoplijoj sezoni i napokon početi uživati u blagodatima vedrih i sunčanih dana. A H&M za ljetnu je sezonu već spreman.

Danas je globalno lansirana H&M-ova kampanja za kolekciju The Riviera Look, koja nas upoznaje s glavnim modnim adutima ovog poznatog high street brenda za ljetne dane. Sudeći po prvim vizualima kampanje, već smo zaključile kako ćete se, baš poput nas, zaljubiti u ovu kolekciju i u njoj pronaći najbolje komade za svoje ljetne kombinacije – bilo da ih planirate nositi za gradske šetnje na ugrijanom asfaltu ili s ovim komadima odlazite na ljetovanje u sezoni godišnjih odmora.

Kolekcija je vrlo svijetla, eterična i prozračna i svojim duhom savršeno odgovara ljetnoj sezoni. Haljine, kratke i maxi, sa živopisnim printevima, bijele bermuda hlače i kaftani, topovi koji grle tijelo i vežu se oko vrata te lepršave bluze, kratki su sukus kolekcije koja osvaja na prvi pogled. U nastavku donosimo glavne komade za The Riviera Look.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori