10 high street suknji zbog kojih ćete zavoljeti točkice

Ako su se točkice našle i na vašem modnom radaru, sada ste već sigurno u potrazi za svim onim točkastim komadima koji će vašem stilu dati dozu šarma s dolaskom proljetnih dana.

Točkasti uzorak u novoj će se sezoni protezati od svijeta mode do svijeta ljepote. Pisali smo vam o tome koje će točkaste haljine svi poželjeti imati, zatim o salonkama na točkice koje izgledaju sjajno, a pronaći ih možete na high street sceni, pa čak i o manikuri s točkicama kao najpoželjnijem detalju na noktima.

Suknje na točkice

Nije ni čudno da su u međuvremenu one zavladale i na drugim odjevnim komadima poput suknji. Bilo da se radi o plisiranim modelima ili fludinim i lepršavim suknjama u stilu slipa, točkaste suknje spremno će osvojiti garderobe trendseterica, a one u samo jednom komadu pronaći pravi modni adut na koji nitko neće ostati ravnodušan. Čak i ako ne preferirate toliko točkice, ovih 10 modela koje vam donosimo u nastavku moglo bi promijeniti vaše mišljenje.

Forever 21

Forever 21

Mango

Mango

Mango

Mango

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Topshop

Topshop

Uterque

Uterque

Pull & Bear

Pull & Bear

ASOS

ASOS

Zara

Zara

Foto: ASOS, Forever 21, Mango, Pull & Bear, Zara, & Other Stories

No tags 0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori