Najženstveniji kaput ove sezone se veže u struku

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KAITLYN HAM (@kaity_modern)

Nasuprot strogoći koju su nametnuli military kaputi oštrih krojeva, smjestili su se oni ženstvenijeg karaktera – elegantni modeli na vezanje koji su istinski bezvremenski klasik ženskih garderoba.

Očekivano su se vratili u ponudu trgovina već s prvim jesenskim kolekcijama i jasno dali do znanja kako na njih možemo računati i u ovoj hladnijoj sezoni. Odlična je to vijest za žene koje su već investirale u svoj primjerak kaputa na vezanje, ali i za žene koje se već dugo spremaju to napraviti i tako svojoj garderobi za jesen i zimu staviti točku na i. Gdje u potragu za finim, kvalitetnim i elegantnim modelom? Možemo vam reći kako dizajnerska ponuda vrvi odličnim primjercima. Max Mara već je ušla u modnu povijest s kaputima na vezanje, pa su njeni modeli od finog kašmira u neutralnim bojama neizostavni i ove godine. Acne Studios također briljira s nekoliko modela, kao i brend kojem trenutno jako raste popularnost, a zove se Harris Wharf London. No, i u cijenom pristupačnijim kategorijama može se pronaći nekoliko solidnih modela; u COS-u, & Other Stories, Zari i Mangu. Najbolje modele koji će vaše kombinacije za jesenske dane učiniti toliko chic, donosimo u nastavku.

Zara

Zara

Zara

Max Mara

Max Mara

Max Mara

Max Mara

Mango

Mango

Mango

Mango

Acne

Acne

Acne

& Other Stories

COS

COS

COS

Acne

Ganni

Harris Wharf London

Self-Portrait

Harris Wharf London

Vince

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori