Nova kolekcija nakita Amas Bijoux koja osvaja srca mnogih Hrvatica

Hrvatski brand nakita – Amas prezentirao je novu kolekciju nakita #sea, koja u prepoznatljivom stilu osvaja srca mnogih Hrvatica. Fotografije ove kampanje “okupane” su suncem i morem, što je svojevrsni pečat ovog zadarskog branda.

Prepoznatljiv stil i igra s kamenjem

Narukvice na konopcu i dalje su apsolutni must have, stoga je Amas ove sezone predstavio extra tanke narukvice na konopcu kao i kolekciju za muškarce.

Došli smo baš do samog minimalizma i napravili slim narukvice od najfinijeg konca, sa malenim čipkastim motivima i biserima a koje su prikladne i za najfinije prigode.

Nakit od kvalitetnog srebra s pozlatom

Slim narukvice mogu se kupiti u tri boje; crna, crvena i zlatna Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra s pozlatom od bijelog rodija ili osamnaest karatnog zlata, a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu. Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev.

Nakit se može naručiti preko internetske stranice, preko društvenih mreža te u Amas poslovnicama u City Galeriji te Supernova Centru u Zadru, Ginger Store – Korčula, Fabrika na Visu te uskoro i u trgovini Take me home – Zagreb .

Foto: Fabio Šimičev

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori