All black kombinacije ljeti izgledaju posebno moćno

A post shared by Nichole Ciotti (@nicholeciotti) on

Kao da pravila više uopće vrijede, navikli smo da ljeto ide ruku pod ruku sa svjetlijim tonovima. Bijela i nijanse bež te sve nježne boje na spektru automatski ćemo birati s visokim temperaturama, a tamne tonove ostavit ćemo za zimu. No ima nešto posebno moćno u crnim kombinacijama koje ljeti šeću gradskim ulicama, moćno, beskompromisno, zavodljivo i snažno.

All black za ljeto…

Bilo da se radi o crnoj haljini, kombinezonu ili nekom trećem looku posebno će dobro naglasiti preplanulu put, a s odabirom all black outfita za ljetne večernje izlaske ne možete pogriješiti. Uvriježene u večernjim satima, crne kombinacije nisu rezervirane samo za vrijeme kad sunce zađe jer crne ljetne haljinice, minice i topiće možete nositi i tokom dana. Potkrade li se malo druge boje u vidu cipela ili torbice, nema veze, i to je dopušteno.

A post shared by Petra (@pepamack) on

Odlično to dokazuju i svjetske trendseterice, od kojih neke cijeli svoj stil baziraju na crnoj boji, u svako doba godine – pa tako i ljeti. Kod njih na profilima se uvijek možete inspirirati za sofisticirane lookove kojima godišnje doba ne diktira promjenu. U nastavku smo izdvojili naše favorite – možda i vas potaknu da iz ormara izvučete crne komade i kreirate svoj dnevni look.

A post shared by TALISA SUTTON (@talisa_sutton) on

A post shared by Emma Hill | EJSTYLE (@emmahill) on

A post shared by Petra (@pepamack) on

A post shared by Figtny (@figtny) on

A post shared by Petra (@pepamack) on

A post shared by LOQ (@loq) on

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori