18 kombinacija koje dokazuju da vam u ormaru treba bijeli jeans

S proljetnim danima koje smo sad, nadamo se, zaista dočekali, posežemo u dubinu ormara i izvlačimo lagane komade, lepršave materijale i svijetle boje. Zamijenit ćemo tamne nijanse karakteristične za zimu i sivilo, debelo pletivo i duge kapute, te s lakoćom zakoračiti na prve zrake sunca.

Iako možemo reći da je bijela boja karakteristična za ljeto, ova je zima pokazala da su svijetle nijanse, od bež do bijele, postale prave vladarice ulične modne piste. Kombinacije od glave do pete u bež i bijelom navikli smo gledati uglavnom uz temperature iznad 30 stupnjeva, kada su uostalom i najlogičnije, no brojne su ih trendseterice birale u hladnim danima, razbijajući ustaljena pravila.

Bijeli jeans za proljeće

Među all white ili all beige kombinacijama izdvaja se jedna zvijezda, koju sada viđamo gotovo svakodnevno, a to su bijele traperice. Za razliku od crnih traperica kod kojih je među najzapaženijima uski model visokog struka, trendi modeli bijelih traperica uglavnom podrazumijevaju šire nogavice, no također uključuju visoki struk. Često ćete vidjeti cropped trapezice ili visoki traper culotte model koji će naglasiti struk i bokove, no opušteno plesati oko nogu.

Glavna zamjerka bijelom jeansu, zbog kojeg mnoge žene od njega zaziru, jest da se na njemu “sve vidi”. No ta se zamjerka vrlo brzo rješava odabirom pravog modela – od debljeg trapera i širih nogavica, upravo onakvog kakvog ćete najlakše pronaći u novoj sezoni.

Kako trendseterice nose bijele traperice?

Bijeli jeans je jako svestran i zato postaje odličan model za nadogradnju te za kombinacije iz kojih se nećete izvlačiti cijelog proljeća. Bijelo na bijelo je super odabir, bilo da se radi o košulji ili T-shirtici, no raznorazne lagane bluze bit će mu jako privlačna nadogradnja. Uvijek možete staviti naglasak na omiljeni blejzer, a cropped modeli otkrit će omiljeni par cipela i gole gležnjeve. Bijele traperice se super slažu i sa sandalama na petu, balerinkama, loafericama i tenisicama, sve ovisi o prigodi za koju se odijevate.

A kako ih nose trendseterice? Izdvojili smo 18 kombinacija poznatih Instagram djevojaka zbog kojih smo poželjeli jedan par bijelih traperica u ormaru.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori