Traperice koje bi mogle postati vječan komad u vašem ormaru

Marilyn Monroe jednom je davno rekla kako su „dijamanti ženini najbolji prijatelji“. No vjerujemo kako je pritom mislila na manjinu sretnica koje si takav luksuz mogu priuštiti. Srećom, ono što su dijamanti samo određenim ženama, to su traperice većini.

Mnogim ženama omiljeni odjevni komad za kojim posežu u raznim prilikama, traperice su istovremeno ležeran, moćan i seksi komad koji može biti vrlo kvalitetan za potpuno prihvatljivu cijenu te učiniti da sjajite poput dijamanta baš svaki dan.

30 godina AMDS Jeans traperica

Modeli koji prate svjetske trendove, ali i različite građe tijela te odgovaraju budžetu baš svake pripadnice ljepšeg spola rijetko su poput dijamanata. Potragu možete skratiti ako odmah zavirite u bogatu ponudu domaćeg brenda AMDS Jeans koji još od 1988. godine brine da svaka kolekcija bude svjetska, kvalitetna, pristupačna, ali i proizvedena u Hrvatskoj.

Dizajnerica Sanja Švraka

Ove godine AMDS Jeans slavi 30. rođendan, što je idealna prilika da se kupce podsjeti zašto na etiketama stoji natpis handmade. Brend u Zagrebu ima upravu, odjel razvoja (dizajn i konstrukcija), te dio proizvodnje; krojnicu i praonu. Stotinjak kilometara jugoistočnije, točnije u Novskoj, se nalazi pogon gdje se šivaju traperice. Domaći brend tako se već desetljećima može pohvaliti izradom visokokvalitetnih komada od trapera unutar granica Lijepe naše. Prilikom razvoja proizvoda puno se vremena posvećuje materijalima koji dolaze iz iste linije kao traperice nekih od najvećih svjetskih brendova, ali po puno pristupačnijoj cijeni, zbog čega i govorimo o jednom od omiljenih imena na ovim prostorima.

Dizajnerica Lorena Podolski

Dobar kroj je najvažniji

A ako ste mislili kako se ovdje sve vrti samo oko mode, prevarili ste se. Ovo je i čista matematika jer kriva konstrukcija znači loše traperice. Dobar kroj jedan je od najvažnijih segmenata izrade traperica jer radi se o vrlo zahtjevnom materijalu zbog njegovog skupljanja. AMDS Jeans tom je problemu doskočio zapošljavanjem kvalitetnih ljudi koji dobro poznaju konstrukciju, ljudsko tijelo i materijale s kojima rade pa do takvih pogrešaka jednostavno ne dolazi.

Konstruktorica Tatjana Frangeš

Tvrtka se konstantno trudi zaposliti i mlade dizajnere i studente koji uče od onih iskusnijih. Prisutne su i redovite edukacije zaposlenika po Europi na najvećim modnim sajmovima kako bi se otkrile sve tajne materijala i izrade najboljeg, 90% jeansa koji će zatim usrećiti baš svaku ženu, ali i modno osviještenog muškarca.

Dizajnerica Vedrana Nakić

Spoj starije i mlađe generacije među radnicima, te posvećenost izradi svakog modela rezultirali su brojnim uspješnim kolekcijama i traper bestsellerima koji se u trenu grabe s polica i u online shopu brenda. Spoj trenda i klasike, te pristupačne cijene kao i velika ljubav prema proizvodnji traperica su ono  što AMDS Jeans danas izdvaja od ostalih, a zadovoljstvo brojnih kupaca najbolji su dokaz uspješnog poslovanja brenda već punih 30 godina.

Konstruktorica Snježana Vojković

Povodom 30 godina AMDS-a, 13. lipnja 2018., u svim poslovnicama i online trgovini pronađite popust od 30% na čitavu kolekciju.

Foto: Aleksandra Birta

Ostvareno u suradnji s AMDS Jeans.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori