Monika Sablić predstavlja novu kolekciju

Iva Jerković zaštitno je lice nove ljetne kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić. Kampanja naziva „From Split with love“ snimana je pred foto objektivom Danijela Galića u predivnoj Vili Dalmaciji. “Viziju kolekcije imala sam još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene koja se odlično uklopila u kampanju”, otkrila je Monika.

Kolekcija je kao i uvijek u Monikinom prepoznatljivom stilu, ženstvena i seksepilna, idelna za sve prigode. Jako je nosiva i za dnevni i za večernji look, kao i za svečane prilike.

Kolekcija se sastoji od šarenog kombinezona s romantičnim cvjetovima i haljine na preklop s volanima. U kolekciji je i bež suknja i bijeli top, bijela uska haljinica na cvjetove koju nosi Iva, svijetlo plava haljinica u stilu Fellinijevih filmova koju nosi Monika. Zatim šarene hlače na cvjetove i od brokata u dvije različite boje lila i svijetlo plava te top na jedno rame. Za make up zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović, dok je cvijeće stilizirao Ivo Radan, nakit SNS Design Showroom.

Foto: PR

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori