Počelo je sniženje u Massimo Duttiju

Lipanj kod nas već godinama označava početak sezone sniženja. Za to su rezervirani posljednji dani u lipnju, kada brendovi svoje aktualne, proljetno/ljetne kolekcije stavljaju na popust. Prvi val možda ne donosi neke izdašne popuste, no zato je ponuda komada najbolja, a kako se krećemo prema kraju sezonskih popusta, cijene sve više padaju, no izbor i nije toliko bogat kao na početku.

Massimo Dutti sniženje

Vjerujemo kako su mnogi od vas već u niskom startu i čekaju kada će brendovi napokon oglasiti da u njihovim trgovinama počinje sniženje, a nakon H&M-a, o čijem smo vam sezonskom sniženju pisali jučer, početak sezonskih popusta objavio je i Massimo Dutti. Ovaj brend poznat je po poslovnoj eleganciji i svaki komad koji lansira na tržište gotovo je bezvremenskog karaktera. Zato je sada dobar trenutak za investirati u klasike svake garderobe, a Massimo Dutti nudi ih na popustu do 50%. Kolekcija za žene uključuje balonere, blejzere, odijela, košulje i bluze, haljine i kombinezone, suknje, cipele i još mnogo toga.

 

Foto: Massimo Dutti

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori