Novi trend pri izboru vjenčanog nakita

Nove generacije mladenki diljem svijeta počinju pridavati veću pažnju odabiru vjenčanog nakita. FREYWILLE otkriva kako među svojim klijentima ima sve veći broj mladih žena koje kupuju nakit za svoj veliki dan prije odabira vjenčanice. Mlađe osobe razvijaju nove vrijednosti, važna im je kvaliteta, autentičnost, smisao i individualnost.

Nakit kao dio obiteljske tradicije koja živi desetljećima

Pri kupovini nakita prisjećaju se prelijepih ljubavnih priča svojih baka ili majki. Svaka od tih priča ostala je zapisana u nekom posebnom komadu nakita, a prenoseći se s majke na kćeri, postala dio obiteljske tradicije koja živi kroz desetljeća pa i stoljeća.

Tako izbor nakita nije više nužno uvjetovan samo izgledom vjenčanice ili temom vjenčanja. Glavni kriteriji za izbor vjenčanog nakita postaje originalnost, značenje koje može biti skriveno u nekom motivu, obliku ili boji koja zavisi od osobe do osobe, ili skriva neki detalj koji će zauvijek čuvati novu ljubavnu priču te ju na divan način prenositi kroz vrijeme. Jednako je važna i nosivost odabranih komada nakita, kako u svakodnevnim, tako i u posebnim prilikama. Investicija u ekskluzivan modni dodatak ili odjevni predmet koji ćete moći samo jednom odjenuti nije više u trendu.

Nakit idealan za svaku prigodu

Idealan primjerak nakita je onaj koji ćete moći nositi u gotovo svakoj prilici, te će učiniti da izgledate elegantno i profinjeno, ali i osjećate se posebno. FREYWILLE je nedavno lansirao novu kolekciju nakita Amour Infini, posvećenu vječnoj ljubavi i povezanosti srodnih duša. U nježnim pastelno ružičastim, bijelim i zlatnim nijansama, svjetlucaju se romantične latice bademovog cvijeća koje simboliziraju nadu, a kolekcija osvaja suptilnošću i lakoćom kojom se kombinira na sve odjevne kombinacije.

U luksuzno 18kt&diamonds ediciji, ona će osvojiti sve ljubitelje minimalizma i vrhunskog dizajna. Provjerite i druge bajkovite kolekcije FREYWILLE nakita u FREYWILLE online butiku ili ih osobno isprobajte u Zagrebu, Preradovićeva 2 gdje su trenutno, pa do 15.svibnja, izloženi prvi primjerci FREYWILLE Amour Infini 18kt&diamonds kolekcije u svijetu.

Foto: Decker+Kutić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori