Modna priča nadahnuta stilom Katarine Velike

freywille-6

Kroz malu modnu priču, FREYWILLE Vas poziva na razgled najimpresivnije izložbe u regiji – „ Katarina Velika, carica svih Rusa – Iz državnog muzeja Ermitaž“, koja je otvorena u Galeriji Klovićevi dvori.

freywille-10

Desetljećima FREYWILLE posvećuje svoje divne kolekcije nakita velikanima slikarstva, europskoj kulturnoj baštini i najljepšim emocijama. Pri traženju inspiracije za nove osebujne i koloristične motive koji će se ručno oslikavati na finom emajlu, umjetnički FREYWILLE tim radi detaljna istraživanja, a to podrazumijeva posjete izložbama, proučavanje umjetničkih djela i života njihovih autora, europske kulturne baštine, kao i obilježja različitih kulturnih te povijesnih epoha.

FREYWILLE KOLEKCIJA INSPIRIRANA KATARINOM VELIKOM

freywille-13

U suradnji s Galerijom Klovićevi dvori stvorena je zanimljiva modna priča inspirirana europskom modom iz doba rokokoa te Katarinom Velikom, jednom od najmoćnijih žena u povijesti. Elegancija i profinjenost dama na ruskom dvoru preslikana je kroz jednostavne duge haljine koje su uz nekoliko važnih detalja pretvorene u najraskošnije večernje toalete : impresivan FREYWILLE nakit i upečatljivom stolom ili svilenom maramom.

freywille-11

U Galeriji Klovićevi dvori može se vidjeti više od tisuću iznimno vrijednih eksponata, a osim veličanstvenih carskih portreta te djela slikarstva europskih škola, izloženi su i odjevni predmeti te dragocjenosti carice Katarine II. Izložba je otvorena do 29.srpnja.2018.godine. Za više informacija o FREYWILLE nakite posjetite njihov butik u Preradovićevoj 2 ili FREYWILLE online butik na www.freywille.com i Facebook stranicu FREYWILLE Zagreb.

freywille-9

freywille-12

freywille-1

freywille-5

freywille-7

freywille-3

Foto: Maja Bota

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori