Nova kolekcija nakita iz radionice hrvatskog brenda Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Na samom početku godine hrvatska scena mladih kreativaca postala je bogatija za još jedan brend. Inspirirane bezvremenskim stilom i elegancijom Francuskinja i u potrazi za onim jednostavnim komadima nakita koji će upotpuniti svaku kombinaciju, Anja i Asja odlučile su ga kreirati same. Šarmantna kolekcija ukrašena motivima zvijezda i mjeseca bila je početak priče brenda Bisou Bijoux koji je nas, ali i njegove sve brojnije obožavatelje, osvojio na prvi pogled. Nakon prve kolekcije nakita čiji su komada svoje mjesto pronašli u svakom ormaru i stilu, brend Bisou Bijoux predstavio je novu kolekciju za proljeće i ljeto koja donosi jedno neočekivano iznenađenje.

BY THE SEA – NOVA BISOU BIJOUX KOLEKCIJA

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Zadržavajući jednostavnost i šarm koji su nas osvojili u prvoj kolekciji, kreativne Anjine i Asjine ruke koje se kriju iza svakog komada nakita s potpisom brenda Bisou Bijoux su nas, već na samom početku proljeća, odlučile iznenaditi čarolijom ljeta. Nova kolekcija Bisou Bijoux nakita donosi bezbrižnost i razigranost ljeta u njegovom najdecentnijem izdanju, u jednostavnim i elegantnim komadima nakita koje su ukrasili motivi ananasa, zvijezda, mini fotića, medaljoni različitih veličina te kockice sa slovima uz pomoć kojih možete personalizirati Bisou Bijoux ogrlice.

IZNENAĐENJE U NOVOJ BISOU BIJOUX KOLEKCIJI

Osim novih neodoljivih komada nakita koje jedva čekamo dodati svojoj kolekciji nakita te proljetnim i ljetnim kombinacijama, brend Bisou Bijoux u svojoj nas je kolekciji za proljeće/ ljeto iznenadio jednim sasvim neočekivanim dodatkom.

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Baš poput decentnog nakita koji svoj mjesto pronalazi u svakom stilu, jednostavan T-shirt komad je koji se oduvijek nalazi u baš svakom ormaru. Inspirirane crtežima s motivima žena, umjetnice i blogerice Maje Milocanovich iz Pule, Anja i Asja su svojoj proljetnoj i ljetnoj kolekciji odlučile dodati omiljeni basic komad u novom, drugačijem izdanju. Prvi Majin crtež koji je pronašao svoj put do Bisou Bijoux T-shirta bio je motiv Fride Kahlo u koje su se sve pratiteljice brenda zaljubile na prvi pogled.

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Novu kolekciju Bisou Bijoux nakita, ali i njihov prvi T-shirt možete naručiti putem Instagram i Facebook stranice bisou_design.

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Bisou Bijoux

Foto: Bisou Bijoux

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori