Kolekcija brenda Chicks on Chic za jesen/zimu 2015/2016.

Kolekcija brenda Chicks on Chic za
jesen/zimu 2015/2016.

Brend Chicks on Chic predstavio je kolekciju Sand premijerno u Beču u Pop Up Storeu Design mit Wein. Kolekcija se sastoji od već prepoznatljivih modela CoC bomber jakni, mantila, hlača, pulovera, majica, košulja, prsluka te haljina.

chicks13

Dizajnerica Emina Štrkljević i ovog puta za svoje odjevne predmete odabire prirodne materijale kako bi svojim klijenticama osigurala maksimalnu udobnost, ali istovremeno i posebnost. Kolekcijom Sand dominira životinjski print.

chicks12

Pješčani tonovi kombiniraju se sa snježno bijelom i crnom, spaja se nježno i kruto. Odjeća je nosiva, udobna, finih čistih linija s pokojim naborom i procijepom. Ovi trendi komadi su namijenjeni svim samopouzdanim ženama koje se prvenstveno žele osjećati ugodno i slobodno. Sand ćete moći pronaći na Artomat sajmu u Zagrebu od 16. do 23. prosinca 2015. godine i na Christmas Showroom u Designer Store Krug u Splitu. Fotografije potpisuje modna fotografkinja Alma Štrkljević, zaštitno lice kampanje su Nika Matić i Rahela Matić, make up potpisuje Ivana Filipović, a za cjelokupan styling bila je zadužena dizajnerica Emina Štrkljević.

chics5

chicks3

chicks2

chicks

chick6

chichs17

chich7

chich8

chich6

chcis13

chich13

Učitati još
Zatvori