Divna Keira Knightley još jednom za Chanel

Keira Knightley za ChanelKeira Knightley – omiljena Chanel ambasadorica

Nakon što je prošle godine proglašena novim licem Chanelove linije nakita Coco Crush, Keira Knightley ove se zime pojavljuje u možda najupečatljivijoj kampanji do sada. Prezentirajući novi nakit i duh Coco Crush linije, talentirana glumica na gitari je otpjevala pjesmu Le Tourbillon de la vie iz filma Françoisa Truffauta Jules et Jim iz 1962. godine.

Ako ste gledali film Begin Again onda znate raspon Keirinih glasovnih mogućnosti, a u videu možete čuti njenu interpretaciju pjesme koju je u originalu otpjevala Jeanne Moreau. Keira pjeva na francuskom i utjelovljenje je bezbrižnog chica s nemarno zavezanom punđicom, savršenim nevidljivim make up-om i toplim puloverom. U nastavku pogledajte video i najnoviju kolekciju Chanel nakita.

Coco Crush

Coco Crush 2017

Coco Crush 2017

Coco Crush 2017

Coco Crush 2017

Coco Crush 2017

Coco Crush 2017

Foto: Chanel

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori