Jedna od najpoznatijih blogerica nosi Freywille

Freywille Ohh Couture (1)

Lijepa njemačka blogerica Leonie na blogu Ohh Couture redovito dijeli svoje stilske avanture nadahnute zemljama, gradovima i mjestima koje posjećuje. Prilikom posjete uzbudljivom i egzotičnom Marakešu, posebno se oduševila boravkom u čarobnom hotelu La Mamounia. Ovaj svojevrsni muzej u kojem se art deco miješa s arapskim i berberskim geometrijsko-florističkim ornamentima i kaligrafijom, najljepša je interpretacija vrhunskog luksuzna i savršene elegancije. Sinonim u stilskoj kombinaciji Leonie je pronašla u čistim siluetama, monokromatskoj paleti i suptilnim FREYWILLE detaljima iznimnog dizajna.

Freywille Ohh Couture (2)

Malu, bijelu i lepršavu haljinu Leonie je oplemenila odabirom nakita posebnih, zlatnih nijansi FREYWILLE kolekcije Kiss koja je posvećena istoimenom Klimtovom remek-djelu, a cijeli look upotpunila štiklama ukrašenim zakovicama modne kuće Valentino. Za sve one koji vole čistu klasiku te se stilski izražavaju profinjenim minimalizmom, izbor posebnog detalja je ono što jednostavne crno-bijele kombinacije čini bezvremenskim, luksuznim i osvježavajućim.

Freywille Ohh Couture (3)

Vrhunski stilisti i modni influenceri uvijek će na komad nakita gledati kao na umjetničku minijaturu estetske, ali i ekspresivne funkcije. Leonie rado nosi FREYWILLE nakit. U bogatom opusu kolekcija ove poznate bečke kuće, svaki dizajn utjelovljuje posebnu poruku ili priču. Iako je diljem svijeta prva asocijacija na FREYWILLE raskošan i eksplozivan kolorit, Leonie otkriva i neke od njoj najdražih minimalističkih kolekcija. Primjerice, FREYWILLE dizajn Nixe harmoničan je mozaik crnih i bijelih tonova s posebnim svjetlucavim efektom zlata i platine na emajlu, a dizajn Kiss je nježno tkanje od čak pet različitih zlatnih nijansi koje okružuju tajanstvene, tamne kvadratičaste forme.

Freywille Ohh Couture (4)

Freywille Ohh Couture (6)

Freywille Ohh Couture (5)

Galerija:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori