Gisele Bündchen posljednji put prošetala modnom pistom

Najave o tome kako odlazi u modnu “mirovinu” počele su kružiti još prije nekoliko mjeseci, no jučer je Gisele posljednji put definitivno potvrdila kako se neće više vraćati na modne piste. Naime, jedna od napopularnijih i najbolje plaćenih manekenki svijeta jučer je nosila svoju posljednju reviju i to na Tjednu mode u São Paulu. Bio je to logičan izbor mjesta za prekrasnu Brazilku kako bi okrunila svoju 20-godišnju karijeru i u 34. godini se povukla sa svjetla reflektora na istom mjestu gdje je kao četrnaestogodišnjakinja počela.

gisele3

Sama Gisele nekoliko je puta u intervjuima izjavljivala kako se povlači sa scene zato što mora slušati svoje tijelo, a kako je sada definitivno došao trenutak za to. Iz prvih redova revije za brend Colcci, pratio ju je i njen muž Tom Brady koju je povodom toga na društvenim mrežama napisao kako ih najbolje tek očekuje i kako ga svakim danom sve više inspirira. Iako manekenka ostaje u modnom poslu, ali u drugim njegovim aspektima, ovo je savršen kraj jedne karijere, zar ne?

gisele bundchen

gisele bundchen

Foto: Getty Images

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori