Ovako izgleda H&M-ova najiščekivanija kolekcija sezone

H&M2

Nova dizajnerska suradnja koju je za ovaj studeni pripremio poznati high street brend H&M, sve nas je razveselila. Nakon što su svoje cijenom pristupačnije kolekcije u sklopu kolaboracija sa švedskim tekstilnim divom predstavili modni magnati poput Versacea, Balmaina i drugih, red je došao na britansku modnu kuću Erdem, čija romantična i eterična estetika već godinama osvaja žene diljem svijeta.

ERDEM X H&M LOOKBOOK

Pisali smo vam o tome kako u Erdem x H&M kolekciji očekujemo puno najljepših cvjetnih uzoraka, po kojima je Erdem i postao poznat, a sada napokon imamo priliku vidjeti kako izgleda cijela kolekcija. Naime, objavljen je kompletni lookbook, koji u prvi plan stavlja najljepše Erdem komade dizajnirane za H&M. Prelijepa crna balska haljina s cvjetnim uzorkom i mašnama, bila je prvi model koji je predstavljen javnosti, a sada ju slijede i druge romantične haljine i odijela. Kolekcija u izabrane H&M-ove trgovine dolazi 2. studenog.

H&M

H&M4

H&M5

H&M6

H&M7

H&M8

H&M9

H&M10

H&M11

H&M12

Foto: H&M

Komentari

No tags

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori