Caroline de Maigret u novoj kampanji brenda Equipment

 

caroline za equipment (3)

Poznata Francuskinja Caroline de Maigret pojavila se u još jednoj kampanji poznatog brenda Equipment, ovaj put u onoj za proljeće 2016. Brend koji je poznat ponajviše po ‘casual’ komadima koji odišu posebnošću za novu sezonu donosi, print košulje, životinjske uzorke, upečatljiv kombinezon i naravno – traperice. Ključni model kao košulje nezaobilazni su u svakom novom lookbooku Equipmenta, po čemu se ne razlikuje ni ovaj.

Caroline de Maigret još jednom je pokazala kako je prirodnost najbolja, kao i dobar osjećaj u vlastitoj koži. Upravo takav dojam ostavlja na ovim fotografijama koji nas uvode u novu, toplu sezone. Pogledajte cijelu novu Equipment kampanju za proljeće 2016. u nastavku, a pronađite je u Zagrebu, u Indigo storeu, u Dežmanovom prolazu.

caroline za equipment (4)

caroline za equipment (5)

caroline za equipment (6)

caroline za equipment (7)

caroline za equipment (8)

caroline za equipment (9)

caroline za equipment (10)

caroline za equipment (11)

caroline za equipment (12)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori