Francuska ikona stila pokrenula svoj website

Caroline de Maigret

Društvenim mrežama posljednjih su se dana počeli širiti ‘teaseri’ novog projekta koji je pokrenula francuska ikona stila i model Caroline de Maigret, a sinoć smo napokon doznali o čemu se radi. Slavna Parižanka pokrenula je svoj website, i to u formi dnevnika koji prati sve ono što voli i sve što ju inspirira.

Francuskinja koja je epitom pariškog chica odsad ‘stanuje’ i na virtualnoj adresi CdMdiary by Caroline de Maigret, koja je realizirana u suradnji s modnom kućom Chanel. Upravo sa Chanelom Caroline veže dugogodišnje prijateljstvo i uspješna suradnja, koja korijene vuče još iz 90-ih godina, kada je Karl Lagerfeld ovu chic Parižanku prvi puta angažirao da nosi reviju modne kuće u Opéri Bastille.

Caroline de Maigret2

Njen dnevnik zamišljen je kao lifestyle platforma na kojoj sadržaje koje prezentira odabire sama, i to u skladu sa svime što njen imidž u današnjem svijetu čini potpunim. Stranica donosi šest kategorija, koje će se s vremenom i razvitkom njene vizije mijenjati i dodatno nadopunjavati, no zasad su to No. 1 – esencijalni komadi koje Caroline predlaže nositi i daje savjete kako ih kombinirati, zatim Backstage trenuci svih događanja koja posjećuje, Dressing Talks – mjesto na kojem intervjuira celebrityje i otkriva sadržaj njihova ormara, Crushes kategorija u kojoj donosi vlastitu selekciju kulturnih događanja koja prati…

Caroline de Maigret3

Tu su još i Best Places, s očekivano popisom adresa restorana, barova i muzeja koje voli posjećivati, te Music Itw sekcija u kojoj razgovara s glazbenicima o pjesmama koje su im obilježile karijeru.

Foto: Chanel

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori