Asimetrija i ove sezone krasi omiljene komade

@styleheroine

@styleheroine

Proljetni i ljetni ormar krasi ne samo raznolikost prozračnih komada, već i raznolikost različitih detalja koji donose razigranost i zanimljivi izgled. Uz šarene uzorke i nezaobilazne volane, ove su se sezone u novim kolekcijama istaknuli komadi unutar kojih su se modni dizajneri i dizajnerski timovi iza high street brendova poigrali samim siluetama i krojevima. Dekonstruirani elementi promijenili su izgled proljetnih i ljetnih klasika i basic komada i stvorili zanimljive minimalističke i popularne siluete koje otkrivaju ramena i leđa. Inspirirana gotovo arhitektonskim dekonstrukcijama jednostavnih komada, asimetrija donosi suptilniji, ali jednako efektan pristup promjeni poznatih krojeva.

Mango

Mango

Asimetrične linije oduvijek su popularne u minimalističkom ormaru. Ispunjen jednostavnim krojevima i monokromnom paletom, minimalistički modeli u asimetriji su pronašli savršeni način kako razbiti monotoniju koju donose pravilne linije i neutralne boje. Minimalno mijenjajući njihovu jednostavnost, asimetrija je svakom od minimalističkih favorita donijela sasvim novi izgled. Bilo da se radi o jednostavnoj bijeloj košulji, crnom topu ili slip haljini, asimetrija je u svaki od njih unijela pomak od klasičnog i vrlo suvremen izgled.

Dok je asimetrija nerijetko ostala rezervirana za minimalizmom obojene komade na rubu avangardnih kreacija, ove sezone ta namjerna i laskava neuravnoteženost kroja i njegovih linija ukrasila je i svakodnevne i one raskošnije proljetne i ljetne komade. Igra nepravilnih linija unijela je nemir u omiljene uzorke i naglasila njihov dinamičan karakter, a unutar trendi komada stvorena je uz pomoć jednako popularnih detalja. Asimetrija topa na jedno rame dodatno je naglašena volanima, dok su prozračnost laganih materijala i pastelnih boja koja krasi proljetne i ljetne suknje i haljine istaknuli asimetrični krajevi.

Uterque

Uterque

Koji asimetrični komadi će ove sezone transformirati vašu proljetnu i ljetnu garderobu i donijeti zanimljivi izgled ležernom, poslovnom i večernjem looku? Najbolje nove modele koji asimetrične linije spajaju s jednostavnim basic siluetama i najnovijim trendovima, a koje možete pronaći u ponudi omiljenih high street dućana za vas smo izdvojili u nastavku.

ASIMETRIJA MINIMALIZMA

Asos White

Asos White

Asos

Asos

Cheap Monday (Asos)

Cheap Monday (Asos)

H&M Conscious

H&M Conscious

SVESTRANA DNEVNA HALJINA ZA DUGO TOPLO LJETO

Style Mafia (Asos)

Style Mafia (Asos)

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

NAJSLAĐI TRENDI SPOJ SEZONE: ASIMETRIČNI KOMADI + GINGHAM UZORAK 

Mango

Mango

Asos

Asos

Mango

Mango

H&M

H&M

TOP NA JEDNO RAME

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Pull & Bear

Pull & Bear

NJEŽNA ASIMETRIJA U NIJANSAMA RUŽIČASTE

Mango

Mango

Mango

Mango

Pull & Bear

Pull & Bear

ASIMETRIČNA SILUETA U PARTY GARDEROBI

Mango

Mango

Mango

Mango

Pull & Bear

Pull & Bear

SLIP HALJINA S ASIMETRIČNIM POMAKOM

H&M Conscious

H&M Conscious

H&M Conscious

H&M Conscious

hm1

H&M

Tekst: Ela Jarni

Foto: Asos, Bershka, H&M, Mango, Stradivarius, Uterque

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori