Alicia Vikander bira torbu ‘Twist’ kuće Louis Vuitton

alicia vikander louis vuitton3

Uistinu plodonosna godina za karijeru Alicije Vikander iz dana u dan donosi neka nova iznenađenja i uspjehe. Nakon što je s nedavne dodjele Oscara kući ponijela nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu ‘Dankinja, mlada švedska glumica sprema se za premijere svoja tri nova filma u 2016., a u međuvremenu odrađuje i modne angažmane.

Njena prošle godine započeta suradnja s francuskom modnom kućom Louis Vuitton nastavlja se dalje, a novost je modna kampanja za LV torbu ‘Twist’, čije je Alicia novo zaštitno lice. Lijepa glumica na vizualima se pojavljuje u vrlo chic izdanju, okružena ovim trendi torbicama koje su već osvojile Mirandu Kerr, Karlie Kloss i Brie Larson, a Louis Vuitton im predviđa daljnu, svjetsku popularnost.

Alicia Vikander Louis Vuitton2

Nove torbice, koje Alicia reklamira i u video spotu uz zabavne zvuke hita ‘The Twist’ iz 60-ih, prepoznatljive su po preokrenutom LV logu kuće, čijim se pomicanjem torba otvara ili zatvara. ‘Twist’ model vrlo je svestran i varira od klasičnih varijanti u kombinaciji crne i srebrne boje pa sve do statement izdanja u znaku egzotičnih koža, upečatljivih boja i detalja.

alicia vikander louis vuitton4

alicia vikander louis vuitton5


Foto: Louis Vuitton

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori