Milk & Cheese Bar u Istri

cheesebar1

Poznati istarski proizvođači mlječnih proizvoda, obitelj Latus, početkom ožujka otvorili su u blizini Žminja svoj Milk & Cheese Bar kroz koji će svim posjetiteljima moći približiti svoje proizvode. Važnost prirodno proizvedenih kvalitetnih proizvoda i domaće kvalitete nadaleko se prepoznaje tako da vjerujemo kako će degustacijski bar ubrzo postati nezaobilazna stanicama svim siroljupcima.

cheesebar5

Mljekara Latus mala je obiteljska tvrtka koja djeluje već 15 godina, a njihovi proizvodi prepoznati su i okrunjivani raznim nagradama. Tu su sir Veli Jože – visoko kvalitetni tvrdi sir koji zrije godinu dana, Istarski sir – tvrdi kravlji sir idealan za svakodnevnu konzumaciju, zrije na jelovim daskama, sir Latufino – polutvrdi kravlji sir s tartufima, sir Mišadur – miješani sir od ovčijeg i kravljeg mlijeka, Žminjski sir – polutvrdi kravlji sir bez kore, zrije u vakumu/vrećici te je idealan za topljenje, i još je u ponudi Domaći mladi sir. Od svježih proizvoda Mljekara Latus nudi svakodnevno svježi sir, skutu, tekuće obične i voćne jogurte, čvrsti običan jogurt, vrhnje, sviježe mlijeko i sirutku.

cheesebar2

cheesebar4

Svi proizvodi proizvedeni su od 100% mlijeka s istarskih pašnjaka, a sada se mogu degustirati u ugodnom ambijentu inspiriranom upravo malom mljekarom. Kombinacija toplog drveta i bijele boje, šank u obliku rupičastog komada sira te rasvjeta u obliku boca mlijeka samo pojačavaju dojam. Više o Milk & Cheese Baru doznajte na službenim stranicama ili Facebooku.

cheesebar9

cheesebar7

cheesebar6

Komentari