Novi lifestyle vodič za uređenje doma

Na hrvatskom tržištu se pojavljuje novi raskošni mjesečnik Večernjeg lista, Dom&vrt living. Brojne bogate rubrike magazina bit će pravi lifestyle vodič za sve teme koje se odnose na umijeće življenja, uključujući i gastronomski dio.

Dom&vrt living

Dom&vrt living čitateljima će, savjetima i idejama koje priprema u suradnji s najvećim “majstorima od zanata”, omogućiti da baš svaku prostoriju u svom domu, ali i svoj vrt, terasu, balkon i okućnicu pretvore u mjesto iz snova. Kako transformirati interijer, realizirajući i najzahtjevnije ideje, čitatelji će doznati od poznatih dizajnera. Pravilna njega biljaka može oživiti “zelene snove” u svakom vrtu, savjete će dijeliti domaći vrtlari a za maštovite ideje na kuhinjskom stolu pobrinut će se svojim savjetima poznati hrvatski chefovi.

Dom&vrt living

Svim ljubitelji interijera koji već imaju viziju svog idealnog doma Dom&vrt living savjetima će pomoći da je realiziraju. Onima koji ideje za promjene u svome domu tek traže Dom&vrt living bit će izvor inspiracije. Novi raskošni magazin s hrvatskim potpisom otkriti će kako da vaše želje o uređenju i kvalitetnijem življenju postanu ostvarive.

Komentari