Novi brendovi u poznatom Maria storeu

maria store2

S proljetnim trendovima i raskošnim kreacijama  najslavnijih svjetskih dizajnera u domaće concept storeove Maria u Dubrovniku i Zagrebu stižu i dvije posve nove ‘poslastice’ – kolekcije prestižnih modnih brendova Rochas i Missoni.

Legandarna pariška kuća Rochas doživljava svoju novu renesansu pod kreativnom palicom slavnog talijanskog dizajnera Alessandra dell’Acque, čiji se hiperženstveni rukopis fantastično sljubio s romantičarskom estetikom slavnoga maisona. Njegove su kolekcije inspirirane profinjenom retro elegancijom, a svojim haljinama i kaputima izrađenima od najluksuznijih tkanina daje  uzbudljivo i svježe lice damskom chicu, koji fashionistice diljem planete obožavaju.

maria store3

A sezona u svjetskim mondenim ljetovalištima, od Dubrovnika do Azurne Obale, nezamisliva je bez Missonijevih pletenih kreacija od šarenog svilenog konca u prepoznatljivim kućnim prugastim ili cik-cak uzorcima. Badići, kaftani, turbani i viziri, tunike i maksi haljine apsolutni su must-have komadi kojima dizajnerica Angela Missoni svakoga ljeta redefinira ideju boemskog luksuza i razigrane ženstvenosti.

Miks brendova koji je osmislila vlasnica Maria storea Marija Obrvan svojim eklektičnim znalačkim izborom imponira i najvećim modnim sladokuscima, a s dodatkom Rochasa i Missonija njeni su vjerni kupci dobili još dva sasvim posebna modna dragulja koje će obožavati nositi. Web stranicu Maria storea posjetite ovdje.

Foto: IMaxTree

Komentari