Proizvodi kojima je teško odoljeti

Missguided beauty kolekcija

Nakon što se pozicionirao kao modni brend, britanski Missguided prije nekoliko je dana zakoračio i u beauty vode. Rezultat je kolekcija proizvoda koja će vas nasmijati i šarmirati, jer neki od proizvoda nose vrlo simpatična pakiranja i nazive.

Brend u čijim kolekcijama i sami imamo priliku uživati već nekoliko godina, putem online shoppinga, proboj u beauty svijet započeo je s zabavnim miksom preparativnih i dekorativnih proizvoda. Svi oni dolaze u pastelnim ambalažama na koje će malo koji Missguided kupac ostati ravnodušan. Za početak, tu je kupka za tijelo koja je ponijela naziv ‘Unicorn Bubles’ i koja dolazi u paru s topivim bombicama za kadu.

Missguided beauty kolekcija 4

Uz ovaj set koji garantira relaksaciju i onih pola sata vremena koje želimo za sebe, kolekcija sadrži i pilinge, gelove za tuširanje, losione i mirisne sprejeve za tijelo, a s dekorativne strane tu su paleta sjenila, paleta za konturiranje, sjajila i olovke za usne te lakovi za nokte.

Svaki proizvod dolazi u posebnom pakiranju i može biti svojevrstan ‘gift set’ za prijateljice, a na Missguided stranici mogu se kupiti i male kozmetičke torbice, koje pouzdano nigdje neće proći nezamijećeno. U kolekciji mogu uživati i naši kupci, jer brend dostavlja i u Hrvatsku.

Missguided beauty kolekcija 7

Missguided beauty kolekcija 6

Missguided beauty kolekcija 5

Missguided beauty kolekcija 9

Missguided beauty kolekcija 8

Missguided beauty kolekcija 10

Missguided beauty kolekcija 11

Missguided beauty kolekcija 12

Missguided beauty kolekcija 13

Missguided beauty kolekcija 2

Missguided beauty kolekcija 3

Foto: Missguided

Komentari