Savršeni minimalistički nakit s hrvatskim potpisom

mirtajewelry6

Zbog svoje svestranosti, minimalistički nakit nikad ne izlazi iz mode. Decentan, elegantan, gotovo neprimjetan, a istovremeno vrlo moćan, itekako može odrediti cijeli stil. Hrvatski brend Mirta Jewelry, arhitektice Andree Šimić, idealan je primjer toga – perfekcionistički dizajniran od materijala kao što su zlato, srebro, oksidirano srebro te u kombinaciji s dragim kamenjem ne može proći nezamijećeno bez obzira na svoju veličinu.

mirtajewelry10

mirtajewelry7

Brend donosi prstenje, naušnice, ‘ear cuffs’, narukvice, ogrlice… u nekoliko različitih tematski raspoređenih manjih kolekcija. Za neke naušnice čak ne morate imati probušene uši što je, vjerujemo, veliki plus onima koji se na korak bušenja ušiju još nisu odlučili, a žele uživati u lijepom komadu nakita. Nakit možete nositi samostalno ili kombinirati s nekim komadom iz iste kolekcije za dodatnu dozu upečatljivosti.

mirtajewelry5

mirtajewelry2

Sve je ručno rađeno, a ono što nakit ovog brenda izdvaja iz mase je neklasičan pristup tradicionalnim oblicima. Prsten u obliku kapljice ili nedovršene kružnice s dragim kamenom na jednom ili oba kraja, ‘viseća’ naušnica koja se samo provuče kroz uho, crni dijamant na vrhu klasično oblikovanog prstena i slično, daju veliku mogućnost izbora djevojkama koje vole dozu pomaknutosti. Neklasična mladenka posebno bi mogla biti oduševljena prstenjem brenda za svoj dan.

mirtajewelry12

Sav nakit možete razgledati na stranici Mirta Jewelry i istražiti cijene.

mirtajewelry13

mirtajewelry3

mirtajewelry4

mirtajewelry9

mirtajewelry8

Foto: Mirta Jewelry

Komentari