Proizvodi koji će tuširanje učiniti posebnim ritualom

gelovi

Da i svakodnevno tuširanje može biti jedan vrlo poseban ritual, sve više nas uvjeravaju poznati kozmetički brendovi, koji u svojim kolekcijama kriju beauty poslastice u vidu neodoljivih mirisnih gelova. Budite li se teško jutrima i osjećate se uspavano i bezvoljno, formula kojom najčešće čistite tijelo ujedno bi vam mogla razbuditi duh i tijelo i napuniti vas nekom novom energijom za dan koji vam slijedi.

Nekoć se za gelove za tuširanje smatralo kako pretjerano isušuju kožu, no brojni napretci u razvijanju proizvoda rezultirali su proizvodima na policama drogerija koji će ne samo čistiti kožu, već ju i bogato njegovati, a pritom u svojoj ulozi biti vrlo nježni, čak i prema najosjetljivijim tipovima kože.

L'Occitane

L’Occitane

Tajna je, naravno, u dragocjenim sastojcima koje ovi gelovi kriju u sebi, a tu je i primamljiv miris, koji će potrajati na koži i mnogo dulje nakon tuširanja. Aroma ruže, stimulirajućih citrusa, mente ili korijandera? Sada ju je moguće osjećati na koži cijeli dan uz gelove koje donosimo u nastavku:

 

Biobaza

Biobaza

Nivea

Nivea

Melvita

Melvita

Philosophy

Philosophy

Palmolive

Palmolive

The Body Shop

The Body Shop

Yves Rocher

Yves Rocher

Nikel

Nikel

Ziaja

Ziaja

Komentari