Mirisni Biofficina Toscana proizvodi na bazi bobičastog voća

biofficinaredberry3

S dva nova proizvoda Biofficina Toscana nastavlja razvijati svoju liniju za njegu lica uz korištenje kvalitetnih i organskih sastojaka iz Toskane. Linija pomaže voditi brigu o vašoj koži, daje mogućnost da provedete ugodno i opuštajuće vrijeme u svakodnevnom čišćenju i njezi kože, što je vrlo bitno za tretman ljepote jer poznato je da će vam koža biti zdrava i blistava samo ako joj se svakodnevno posvetite! Micelarna vodica i peeling za lice na bazi bobičastog voća sadrže Rubiox®, inovativni i ekskluzivni registrirani sastojak, izveden iz posebne mješavine organskih crvenih bobica iz srca Toscane i izabranih u određenim količinama u skladu sa njihovim svojstvima: murve, borovnice, ogrozd i crni ribizl.

biofficinaredberry2

Murve (dud) se mogu pohvaliti značajnim antioksidativnim svojstvima. Bogate su antocijanom – koji štiti krvne žile – i polifenolima, uključujući elegičnu kiselinu koja je odgovorna za elastičnost i gipkost kože. Ogrozd ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti kapilara, bogat je željezom, kalijem i bioflavonoidima. Crni ribizl i borovnice su bogati vitaminom C, polifenolima, flavonoidima i antocijanom i oni također imaju značajna antioksidativna svojstva. Značajan antioksidativni učinak Rubiox® je pokazano u in-vitro testovima provedenim u suradnji s odjelom medicinskih znanosti Sveučilišta u Ferrari.

Druga dva posebna i inovativna sastojka uz Rubiox® razlikuju ova dva proizvoda od ostalih: u peelingu se nalaze mikrogranule bobica maline i crnog ribizla u dvije različite veličine zrnaca, a micelarna otopina se može pohvaliti inovativnim tenzidima dobivenim od maslina, suncokreta, badema i ulja pamuka.

biofficinaredberry1

Micelarna otopina – nježna za lice i oči, bez alkohola, namjenjena je za čišćenje čak i najdelikatnije kože lica. Uklanja make-up, čisti i istovremeno vlaži kožu, bez da ostavlja masan i ljepljiv osjećaj. Ovaj proizvod sadrži i cvjetnu vodu različka koja ima umirujuća svojstva te će vam umiriti i obnoviti kožu i ujednačiti ten. Aktivni sastojak Rubiox® osigurati će vašoj koži dodatnu zaštitu. Ne mora se ispirati.

Peeling za lice – regenerativni tretman za sjajnu kožu, sadrži mikrogranule maline i crnog ribizla, te patentirani sastojak Rubiox® poznat po antioksidativnim svojstvima. Ekstrakt organske metvice pridonosti čišćenju vaše kože te ju čini čvršćom, glatkijom i ujednačenijom. Kombinacija maslinovog ulja i marakuje priprema kožu za daljnju njegu. Ako se koristi na dnevnoj bazi, poboljšava ten i vašoj koži daruje zdraviji izgled i sjaj.

biofficinaredberry4

Biofficina Toscana micelarna otopina i peeling za lice

Ove i ostale proizvode iz linije Biofficina Toscana možete pronaći na web-shopu trgovine BioSvijet: bio-svijet.hr.

Tekst: Barbara Medić
Foto: Biofficina Toscana

Komentari